3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

Loodgieter Uden

Wij beëindigen elke verstopping!

Loodgieter Uden

Loodgieter Uden? Heeft u last van een verstopping in uw wc, gootsteen, doucheputje of riool? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Loodgietersbedrijf Riool Ontstoppen Uden is gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Het maakt onze loodgieters niet uit waar de verstopping zit, wij kunnen u helpen. Daarnaast helpen wij u graag met het inspecteren, aanleggen en vervangen van riolering.

Bent u op zoek naar een Loodgieter Uden? Bel dan gerust voor een afspraak met Riool Ontstoppen Uden via 0413 450 387.

Loodgietersbedrijf Uden

Loodgietersbedrijf Uden is werkzaam in Uden en omgeving. Wij kunnen snel ter plaatse zijn en hanteren geen voorrijkosten! Maak gerust een afspraak met één van onze loodgieters.

Bel naar 0413 450 387 om uw klus te bespreken met één van onze medewerkers. Onze loodgieters helpen u graag!

Tarieven loodgietersbedrijf Uden

Riool Ontstoppen Uden staat voor een eerlijkheid en transparantie. Wij maken altijd op locatie een prijsopgave. De werkzaamheden worden pas gestart zodra u akkoord bent.

Wij werken met een starttarief van 97,50 euro. Dit bedrag is inclusief BTW en hierbij is het onderzoek en 30 minuten arbeid inbegrepen. Bekijk hier het overzicht van onze tarieven.

Zoekt u een Loodgieter in Uden? Bel dan gerust voor een afspraak met een loodgieter van Riool Ontstoppen Uden via 0413 450 387.

Riool Ontstoppen Uden

Heeft u last van een rioollucht in huis? Dan is de kans groot dat u te maken heeft met een (beginnende) rioolverstopping.

Een rioolverstopping is een erg vervelend en ongemakkelijk probleem. Wij begrijpen dat u dit zo snel mogelijk opgelost wilt hebben zodat u weer normaal gebruik kunt maken van uw sanitaire voorzieningen. Loodgieter Uden helpt u graag!

Onze loodgieters kunnen de verstopping direct verhelpen wanneer de verstopping in uw huis zit of op uw grond bevind. Wanneer de oorzaak op gemeentegrond ligt dient er eerst contact opgenomen te worden met de gemeente Uden. Daarnaast is het mogelijk dat de oorzaak bij de buren ligt.

Wilt u een loodgieter inschakelen voor een rioolverstopping? Of wilt u uw riool preventief laten doorspuiten om de leidingen in optimale staat te houden en verstoppingen te voorkomen? Bel dan naar Loodgietersbedrijf Uden via 0413 450 387.

WC Ontstoppen Uden

Heeft u last van een verstopte wc in Uden? Wij begrijpen dat u dit zo snel mogelijk opgelost wilt hebben. Loodgieter Uden helpt u hier graag bij!

Bij een wc-verstopping blijft het water in de pot staan of loopt het water erg langzaam weg. Dit is een erg vervelend en niet zo fris probleem. Het kan gaan stinken en daarbij is het mogelijk dat drollen en toiletpapier blijven drijven. De ervaring leert dat het in veel gevallen lastig is om zelf de wc te ontstoppen. Daarom staat onze onstoppingsdienst 24/7 klaar om u te helpen. 

Neem gerust contact op voor een afspraak met Riool Ontstoppen Uden via 0413 450 387.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Uden helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Uden? Riool Ontstoppen Uden staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Uden.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Uden? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Uden!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Uden

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Uden?

Wanneer u last heeft van een verstopping in uw riool, afvoer, wc of gootsteen kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Uden via 0413 450 387. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

U kunt uw afspraak annuleren door, 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 0413 450 387

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Onze telefoniste spreekt een tijdblok met u af. U kunt dus verwachten dat onze monteur binnen dit tijdsbestek bij u is.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag. 

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Uden?

De prijzen van Riool Ontstoppen Uden zijn zeer transparant.

Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaal je €97,50 inclusief arbeid en BTW.

Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier €29 in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen 3 maanden na de ontstopping?

Geen probleem. Riool Ontstoppen Uden komt dit gratis voor je oplossen.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Uden?

Ontstoppingsdienst Uden ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Ontstoppingsdienst Uden verhelpt verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

De Ontstoppingsdienst uit Uden helpt u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst Uden bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Uden inschakelen? Neem gerust contact op via 0413 450 387.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
We zijn werkzaam in Uden en omstreken. Waar u ook woont in Uden, wij rekenen geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u woont in het centrum, Thamerdal, Zuidelwaard, Legmeer, Meerwijk, Amsteldijk of de kwakel. Wij kunnen binnen no-time bij u zijn.

Bel nu 0413 450 387 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Uden zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In veel gevallen is het lastig om zelf uw riool te ontstoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen. Denk hierbij aan het gebruik van een ontstoppingsveer, een plopper, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het kan zijn dat een verstopping te hardnekkig is en u de verstopping niet zelf kunt oplossen. Als dit het geval is komen wij graag uw riool ontstoppen. Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Uden op 0413 450 387.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Iedere verstopping in de afvoer is weer anders. Wij kunnen hier dus geen éénduidig antwoord opgeven. Erg belangrijk is de oorzaak van de verstopte afvoer.

Wij komen graag langs om de verstopte afvoer te onderzoeken. Vooraf geven wij dan een prijsopgave. Bevalt de prijsopgave? Dan gaan wij direct aan de slag!

Wilt u een afspraak maken met Riool Ontstoppen Uden? Neem gerust contact op via 0413 450 387.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Het is erg vervelend wanneer uw wc verstopt zit. Soms kunt u deze zelf ontstoppen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een ontstopper, een ontstoppingsveer of afwasmiddel.

In sommige gevallen lukt het niet om zelf uw toilet te ontstoppen. De wc verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn.

Kunnen wij jou helpen met uw verstopte wc? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Uden op 0413 450 387.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 3 maanden?
Dan komen wij het gratis oplossen!

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

98

NA STARTTARIEF

30

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Uden was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

FC Uden

Riool Ontstoppen Uden is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

Vrije Basisschool De Zevenster Uden

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Uden.

Esther

Philadelphia Zorg

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Uden is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

McDonald's

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button